Builders renser – et lukrativt marked For kommercielle rengøringsmidler

Med kontor rengøring bliver en stadig mere konkurrencepræget marked for kontrakt rengøringsvirksomheder skal de sprede eller flytte ind i en niche på markedet, hvis de ønsker at fortsætte med at vokse. Et niche-marked, der ikke er så konkurrencedygtigt er bygherrer ren. Antallet af virksomheder, der tilbyder en god, høj kvalitet og service til byggebranchen er relativt lille. Så til små og mellemstore mellemstore virksomheder er det værd at overveje dette marked.

For at lykkes virksomheden skal være parat til at komme ud af den sikkert miljø af kontor rengøring, som giver en regelmæssig og konsekvent indkomst, men forholdsvis lave fortjenstmargener og tage et spring ind i verden af usikkerhed.Du kan opbygge en gruppe af bygherrer, som du rense for men værket kan stadig være krampagtige og uregelmæssig. Du kan gå til den store husbyggeri virksomheder, hvor et projekt kan forlænge over to år og udføre tre eller undertiden fire renser på hver bolig. For disse skal du være parat til at reducere dit overskud til sikring af konstant arbejde, fordi de faktisk betaler mindre end andre typer af byggeri, men stadig kræver den samme høje standard af rengøring.

Du skal være parat til at arbejde med builder og opfylde deres krav for at skabe troværdighed i branchen.Deres krav er under tidspres og rengøringsassistenter er generelt de sidste entreprenører skal bringes i et projekt. Meget få projekter kører gnidningsløst til det planlagte program derfor ganske ofte som en rengøringsmidler entreprenør skal du være parat til at ændre dine tidsplaner og reagere hurtigt på ændringer i planen. Undertiden med kun 24 timers varsel. Dette kan forårsage problemer i bemanding en særlig ren. Så skal du og arbejdsstyrken være rede til at være meget fleksible.

Det er heller ikke ualmindeligt at slå på et websted til at udføre en ren til at finde en hel række underleverandører stadig på arbejde og intet klar til at rense.Selvom frustrerende det er alle uløseligt knyttet til at komme ind i renser verden af builders.

For at lykkes du skal først holde en høj standard i din rengøring, hvis du ønsker at blive kaldt tilbage for at gøre andre renser af det kontraherende selskab og for det andet skal du være parat til at være utrolig fleksible og opfylder krav, der kommer med kort varsel.Når du har bevist din værd at et byggefirma de vil kalde dig at fuldføre alle deres renser. Hver er ren ganske indbringende så det er værd tid og besvær lagt i at udvikle de rigtige kontakter og at sammensætte et godt team af rengøringsmidler, der er parat til at være meget fleksibel i, hvornår og hvor de arbejder. Hvis du ikke har en pulje af rengøringsmidler, du kan kalde på nemt og hurtigt ender du med at finde det vanskeligt at dække builders renser når de kommer i tykt og hurtigt!

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.