Hvad køber du en nyfødt baby?

Så dine venner har haft en baby, og du spekulerer på hvad man kan få dem til en gave. Nå, er du kommet til det rette sted. Her er et par ideer til at få dig til at tænke – du kan ikke lide dem alle, men forhåbentlig vil der være noget her, der tiltaler dig.

Den første og mest indlysende kandidat til en baby gave må være tøj. Mange mennesker er tilbageholdende med at købe tøj før fødslen, fordi de ikke er sikker på, hvad køn barnet kommer til at være, men ikke Lad at sætte dig ud-hvide tøj pæn og kønsneutrale. Det vil afhænge af hvor du bor, men det bedste babytøj tendens til at være blød og fluffy ting, der kan holde barnet hyggelige og varme. Indse dog, at tøj ikke er ligefrem en original gave, og parret kan allerede være sneet med dem.

Legetøj er en anden favorit, selv om det kan være svært at vide hvad de får. Ting som Uroer og andre farvestrålende ting, som barnet kan aflæse på tendens til at være et godt valg, som er rangler og blødt legetøj, der gør lyde. Du vil sandsynligvis vinde flere point med forældrene ved at få mere pædagogisk babylegetøj, såsom dem med figurer eller dyrelyde, i stedet for dem, der bare synes cool.

Hvis du ønsker at tænke mere ukonventionelt, men er der masser af ting at overveje. Hvorfor ikke købe (eller bidrage til) en barneseng eller en klapvogn? Hvorfor ikke starte en besparelser fond for baby, med en ordentlig luns af penge for at få det startet? Eller du kan købe bleer, eller bad ting eller hvad-tage et kig på afsnittet baby i enhver butik for at få masser af ideer.

En sidste tanke: med alle dette fokus på ting til baby, måske forældrene føler lidt venstre ud, med ingen gaver til dem og ingen penge eller tid tilbage til at forkæle sig selv til en god lang tid. En dejlig ting at gøre er at få en gave til forældrene, som det bliver formentlig det eneste de får til sig, og de vil være glade for, at nogen tænkte på dem.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.