Kolik, hvordan Granny Smith tog næsten mit liv

Den gode nyhed for alle kolik syge er at det er kun midlertidig, men den dårlige nyhed, bare hvor længe er midlertidig.

Jeg er ikke sikker på hvilken slags smerte kommer med døende men hvis nogensinde har været en følelse af slutningen nærmer sig det var i den midlertidige øjeblik af min egen erfaring, hvor den ulidelig smerte var at forlade mig frygte for mit liv.

Ca. 15% af børn lider af kolik og den foruroligende ting om det er vores medicinske verden er forbløffet over, hvad der nøjagtigt udløser tilstanden. Læger kan ikke blive enige om de fleste teorier, der er blevet rejst derfor gør tingene vanskeligere, når at foreslå og ordination af behandling og medicin.

En af disse teorier give grund hvorfor denne slags krampe nødblus op siges at være, at et barns tarme arbejder overtid (hårdt) en anden teori rejst af den medicinske profession for kolik har os til at tro det kan være forårsaget af laid back afføring (langsom) således alle på grund af luft i tarmen forårsager tarmen til at svulme giver anledning til smerter.

Inden for 2/4 uger efter fødslen denne mave forstyrret kan starte og kan køre for en 3 måneders magi.

Hvis barnet er en Lidende kan så han/hun græde i op til 3-4 timer meget højlydt. Ingen dummy eller mødre TLC kan tage smerten væk, men det vil helt sikkert hjælpe i trøstende dem. Spasmer sparke normalt omtrent samme tidspunkt to gange dagligt, dette kan variere.

Tarm smerter kan give anledning til baby til kradser kroppen trækker fødderne op til brystet med knyttede næver. Maven rumler, bøvsen eller forbi vind kan også være indlysende.

Som en forælder, du kender dit barn bedre end nogen, så hvis du bemærker ændringer i dit spædbørn sundhed giver dig grund til bekymring, kolik relateret eller kan du konsultere ikke en læge. Symptomer kan identificeres til andre lidelser, så det er bedst at sørge for.

Babyer er meget stærkere end du kan forestille sig og vil vokse fra spasmer af kolik. Enhver tvivl, du kan have hvor det griber ind i barnets udvikling, så jeg foreslår, at du lægger dem tanker på bagsiden af dit hoved.

Kolik hos spædbørn kan vise sig for at være en prøvelse for forældre, der har prøvet hver ting muligt at trøste barnet. Mangel på søvn er den vigtigste årsag bag den enorme mængde af stress lagt på forældrene forsøger samtidig. Mor og fædre har været kendt at mister kontrollen over deres temperament og har til hensigt at vræle og råbe, dermed skræmmende baby. (Utilsigtet i de fleste tilfælde) Hvad vi skal huske, baby er også træt og er i smerter.

PS

Hvis nogensinde troede jeg de sidste rettigheder var i var orden den aften jeg lidt en anfald af kolik. Lægens teori var ned til forbruget af en citrusfrugter eller drikke på tom mave, og hvor rigtigt han var.

Granny Smith i form af et saftigt grønt æble var synderen bag dette ondskabsfulde angreb, der skulle forlade mig leve i frygt for den forbudne frugt.

Jeg var heldig at finde svaret til min lidelse, men hvor svarene ligger for den nyfødte, hvis eneste forbindelse med en bedstemor er en, der vil elske dem indtil der døende dag.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.