Artikel Marketing Tips

Jeg har været at skrive artikler og indsende dem til forskellige artiklen mapper for omkring et år nu. Da jeg begyndte at jeg følte mig meget frisk og havde masser at skrive om. Efter et par måneder men begyndte jeg at få, hvad der er kendt som forfattere blok. Jeg kunne ikke tænke på noget andet at skrive om. I denne artikel, jeg give råd om, hvordan du reagerer når dette sker, vil rådgivning, som jeg håber hjælpe dig at fortsætte med at skrive kvalitet og originale artikler.

Mit navn er Steve Hill og min linje i business er som en tale coach. Jeg udviklet en stamme, da jeg var fire år gammel og det fortsatte med at påvirke mit liv for de næste atten år. Jeg har formået at overvinde denne talebesvær og som en karriere jeg nu hjælpe andre mennesker til at nå flydende. Jeg føler jeg kender en hel del om emnet og fundet det ganske nemt og sjovt at skrive om alle aspekter af stammen.

Efter et stykke tid kunne jeg ikke tænke på noget nyt at skrive om stammen, som ville være af værdi for mennesker og gjorde fejlen eller omskrive nogle af artiklerne ved hjælp af forskellige ord. Jeg må indrømme, jeg var uvidende om, at det var mod reglerne men indser nu, at hver artikel skal have original indhold, som jeg accepterer og forstår.

Derefter skrev jeg om nogle af erfaringerne fra mit eget liv, ligesom hvordan jeg klarede da min nu ex-kæreste forlod mig og endda historier om min hund! Et antal mennesker har læst disse artikler og har sendt mig nogle meget rart e-mails med angivelse af hvor meget de har nydt dem.

En morgen vågnede jeg op med meget gode intentioner, var jeg planer om at skrive tre eller fire nye artikler. Jeg vendte på computeren og dybest set sad der. Komme på skrive noget, prøvede jeg at fortælle mig selv. Problemet var, at jeg ikke kunne tænke på noget at skrive om. Jeg besluttede at gå tilbage i seng. Jeg synes at være i stand til at tænke klarere fra min seng, en smule mærkeligt, jeg kender.

Jeg besluttede at jeg skulle ikke kun at skrive om mit eget liv og erfaringer, men jeg ville også skrive om min familie og venner. Andre områder, jeg kunne skrive om ville være:

Hvordan man kan fremme en hjemmeside

Webdesign

Selvtillid

Rejse

Globale anliggender

Sport

Motion

Vægttab

Stresshåndtering

Vrede forvaltning

Business

Disse er alle områder, jeg har en stor interesse i og selv om de ikke er min vigtigste linje i business, artikler bør være af interesse for folk. De fleste af de emner, som jeg har nævnt er ting, som jeg eller folk, jeg kender, har haft erfaringer med. For eksempel en masse mennesker, der stammer, herunder mig i fortiden, har problemer med deres selvtillid.

Vægttab er emne, som ligger mig på sinde, som jeg har haft mange problemer med at kontrollere min egen vægt. Jeg kører også min egen virksomhed og derfor har måttet lære aspekter om, hvordan du gør dette.

Jeg elsker også spille og ser sport. Det var derfor noget andet, som jeg så koncentreret på og jeg har nu skrevet artikler om snooker og fodbold.

Få inspiration og hjælp mig til at skrive min artikel, jeg læste en masse bøger og aviser og jeg også gerne se nyheder og aktualitetsprogrammer i fjernsynet.

Jeg håber denne artikel har været til hjælp for dig og du er velkommen til at læse og genudskrive flere af de artikler jeg har skrevet.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.